Умови проведення бенкетів

  • Закриття залу можливе у будь-який день тижня за умови вільної від запланованих заходів дати;
  • Для бронювання залу необхідно внести передоплату;
  • Підтвердженням замовлення є «Договір про надання послуг»;
  • Вартість закриття залу можлива за умов депозиту;
  • У меню використовується продукція виключно клубу Split;
  • Вартість оплати за обслуговування становить 15% від загального рахунку.

Закриття залу

  1. Проведення бенкету можливе у будь-який день тижня, якщо дана дата не зарезервована.
  2. Резервування дати та залу для проведення бенкету здійснюється виключно по передоплаті.
    1. Завдаток № 1 – 20% від вартості замовлення оплачується при резервуванні.
    2. Завдаток № 2 – 30% від вартості замовлення за 5 календарних днів до дати проведення бенкету.
    3. У разі відмови від бенкету можливе повернення завдатку (не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати проведення бенкету).
    4. У разі відмови від бенкету менше ніж за 30 календарних днів до зарезервованої дати завдаток не повертається.
  3. Час початку бенкету узгоджується замовником на етапі резервування.
  4. Кількість гостей та схема розміщення столів узгоджується на етапі резервування. Правки (дрібні похибки) можливі не пізніше, ніж за 5 дні до початку заходу.
  5. Підтвердження замовлення договором «Про надання послуг».
  6. Тривалість бенкету до 1:00. Бенкет можна продовжити до 3:00 за умови погодинної оплати залу – 2 000 грн. за годину.
  7. Замовлення меню на необхідну кількість гостей здійснюється попередньо, не пізніше ніж за 14 календарних днів до дати проведення бенкету.
  8. Попередній кошторис надається замовнику після узгодження меню, але не раніше ніж за 14 днів до дати проведення бенкету.
  9. Останні зміни до меню чи зміни кількості гостей можливі не пізніше 7 календарних днів до дати проведення банкету.
  10. Вартість закриття залу можлива за умови депозиту.
  11. Оплата за обслуговування становить 15% від загальної суми (оренда, амортизація, додатковий персонал тощо).
  12. Остаточний розрахунок відбувається в день проведення бенкету до 23:00.
  13. Бій посуду, пошкодження майна, додаткові замовлення гостей оплачуються замовником додатково.
  14. За бажанням замовник може забрати страви та продукти, що залишаються після проведення бенкету.
  15. Розрахунок за бенкет здійснюється як готівкою, банківською картою, так і за безготівковим рахунком.
  16. Використання феєрверків, факелів, петард, піротехніки та вогняних шоу на території ресторану

ЗАБОРОНЕНО

  1. Інші умови:
    1. Видача страв здійснюється згідно з прописаним таймінгом.
    2. На бенкеті використовується продукція виключно клубу «Спліт».
    3. При замовленні тортів чи кенді-бару в інших виробників оплачується пеня у розмірі 550 грн./кг.
  2. Використання власної світлової та звукової техніки допускається після узгодження з адміністрацією ресторану.

 

Закриття півзалу

  1. Проведення бенкету можливе у будь-який день тижня, якщо дана дата не зарезервована.
  2. В інших зонах ресторану проводиться обслуговування гостей ресторану (кімната для куріння та туалетні кімнати).
  3. Бронювання дати та залу для проведення бенкету здійснюється виключно по передоплаті.
    1. Завдаток – 30% від вартості замовлення оплачується після узгодження меню.
    2. У разі відмови від бенкету, можливе повернення завдатку (не пізніше ніж за 7 календарних днів до дати проведення бенкету).
    3. У разі відмови від бенкету менше ніж за 5 календарних днів до зарезервованої дати завдаток не повертається.
  4. Час початку бенкету узгоджується замовником на етапі резервування дати.
  5. Кількість гостей та схема розміщення столів узгоджується на етапі резервування. Правки (дрібні похибки) можливі не пізніше, ніж 3 дні до початку заходу.
  6. Підтвердження замовлення договором «Про надання послуг».
  7. Тривалість бенкету до 1:00. Бенкет можна продовжити до 3:00 за умови погодинної оплати залу – 2 000 грн. за годину.
  8. Замовлення меню на необхідну кількість гостей здійснюється попередньо, не пізніше ніж за 7 календарних днів до дати проведення бенкету.
  9. Попередній кошторис надається замовнику після узгодження меню, але не раніше ніж за 14 днів до дати проведення бенкету.
  10. Останні зміни до меню чи зміни кількості гостей можливі не пізніше 3 календарних днів до дати проведення банкету.
  11. Вартість закриття залу можлива за умови депозиту.
  12. Оплата за обслуговування становить 15% від загальної суми (оренда, амортизація, додатковий персонал тощо).
  13. Остаточний розрахунок відбувається в день проведення бенкету до 23:00.
  14. Бій посуду, пошкодження майна, додаткові замовлення гостей оплачуються замовником додатково.
  15. За бажанням замовник може забрати страви та продукти, що залишаються після проведення бенкету.
  16. Розрахунок за бенкет здійснюється як готівкою, банківською картою, так і за безготівковим рахунком.
  17. Використання феєрверків, факелів, петард, піротехніки та вогняних шоу на території ресторану

ЗАБОРОНЕНО

  1. Інші умови:
    1. Видача страв здійснюється згідно з прописаним таймінгом.
    2. На бенкеті використовується продукція виключно клубу «Split».
    3. При замовленні тортів чи кенді-бару в інших виробників оплачується пеня у розмірі 550 грн. за кілограм.
  2. Використання власної світлової та звукової техніки допускається після узгодження з адміністрацією ресторану.
  3. Формат музичного супроводу, роботи ведучого заздалегідь обговорюється з адміністрацією закладу та може потребувати корекції.

 

Закриття окремої зони

  1. Проведення бенкету можливе у будь-який день тижня, якщо дана дата не зарезервована.
  2. В інших зонах ресторану проводиться обслуговування гостей ресторану, проведення бенкету тощо (кімната для куріння, туалетні кімнати, музичне оформлення/програма).
  3. Бронювання дати та залу для проведення бенкету здійснюється виключно по передоплаті.
    1. Завдаток – 30% від вартості замовлення оплачується після узгодження меню.
    2. У разі відмови від бенкету, можливе повернення завдатку (не пізніше ніж за 7 календарних днів до дати проведення банкету).
    3. У разі відмови від бенкету менше ніж за 5 календарних днів до зарезервованої дати завдаток не повертається.
  1. Час початку бенкету узгоджується замовником на етапі резервування дати.
  2. Кількість гостей та схема розміщення столів узгоджується на етапі резервування. Правки (дрібні похибки) можливі не пізніше, ніж 3 дні до початку заходу.
  3. Підтвердження замовлення договором «Про надання послуг».
  4. Тривалість бенкету до 1:00. Бенкет можна продовжити до 3:00 за умови погодинної оплати залу – 2 000 грн. за годину.
  5. Замовлення меню на необхідну кількість гостей здійснюється попередньо, але не пізніше, ніж за 7 календарних днів до дати проведення бенкету.
  6. Попередній кошторис надається замовнику після узгодження меню, але не раніше, ніж за 14 днів до дати бенкету.
  7. Останні зміни до меню чи зміни кількості гостей (дрібні похибки) можливі не пізніше 3 календарних дні до дати проведення бенкету.
  8. Вартість закриття конкретної зони можлива за умов певного депозиту.
  9. Оплата за обслуговування становить 15% від загальної суми (оренда, амортизація, додатковий персонал тощо).
  10. Остаточний розрахунок відбувається в день проведення бенкету до 23:00.
  11. Бій посуду, пошкодження майна, додаткові замовлення гостей оплачуються замовником додатково.
  12. За бажанням замовник може забрати страви та продукти, що залишаються після проведення бенкету.
  13. Розрахунок за банкет здійснюється як готівкою, банківською картою, так і за безготівковим рахунком.
  14. Використання феєрверків, факелів, петард, піротехніки та вогняних шоу на території ресторану

ЗАБОРОНЕНО

  1. Інші умови:
    1. Видача страв здійснюється згідно з прописаним таймінгом.
    2. На бенкеті використовується продукція виключно клубу «Спліт».
    3. При замовленні тортів чи кенді-бару в інших виробників оплачується пеня у розмірі 550 грн./кілограм.
  1. Використання власної світлової та звукової техніки допускається після узгодження з адміністрацією ресторану.
  2. Формат музичного супроводу, роботи ведучого заздалегідь обговорюється з адміністрацією закладу та може потребувати корекції.

Програма лояльності

Ви – прихильник клубу «Спліт»? Отримайте безліч переваг і привілеїв, приєднавшись до нашої програми лояльності. Програма лояльності діє на всій території клубу і охоплює: ресторан, караоке, шоу-бар.

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club