З Новим роком! Ні, ми нічого не переплутали. Сьогодні, у третій четвер листопада, весь світ зустрічає винний Новий рік – свято Beaujolais nouveau.
Тигрові та королівські креветки, восьминоги, лобстери, риба на будь-який смак і, звичайно, устриці…
Море смаків, океан кулінарних відтінків відкрийте для себе на гастро-вечорі "Морепродукти і Вино".
Світ повен різноманітних культур, але є та, що не має меж. Вона – основа відомих кухонь. Вона – вершина професіоналізму кулінарних майстрів. Вона – фундамент смакових вподобань. Японія вже тут… у ф’южн-ресторані Split.
У нас свято! І у вас свято, повірте. Адже все, що ми створюємо – з любов'ю і для вашої насолоди. Тому зустрічайте оновлене меню ф’южн-ресторану Split від кулінарного маестро – Романа Щурка!
Смакуйте сніданки з багатьох куточків світу - розпочинайте подорож у ф’южн-ресторані Split Lviv!
Ви також вважаєте, що любов до м’яса безкінечна? Тоді ласкаво просимо у наш клуб любителів стейків – на гастро-вечір у ф’южн-ресторан Split!
Азія ближче, ніж здається: дегустаційний бранч страв східної кухні
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club
Вкажіть коректно ваш E-mail