Gratulacje dla zwycięzcy Mistrzostw Europy w Karaoke w Budapeszcie
Wszystkie aktualności oraz wydarzenia

Gratulacje dla zwycięzcy Mistrzostw Europy w Karaoke w Budapeszcie

Переможцем популярного європейського конкурсу з караоке «Euroke» у Будапешті стала львів’янка

Переможцем популярного європейського конкурсу з караоке «Euroke», який відбувся 15 липня у Будапешті, стала наша гордість, львів’янка, фіналістка відбіркового туру Чемпіонату України з караоке у західному регіоні Оксана Караїм.

Ось уже другий рік поспіль караоке клубу Split «Стань зіркою!» проводить відбіркові тури Чемпіонату України з караоке у західному регіоні. Кожен відвідувач караоке «Стань зіркою!» має шанс стати учасником конкурсу та стати представником України на престижних міжнародних конкурсах КWC (Karaoke World Championship) та Euroke (Europien Karaoke World).

Саме так у 2016 році Оксана Караїм пройшла відбірковий тур у караоке клубу Split та, за підтримки закладу, який являється офіційним партнером ліцензіата, і володіє ексклюзивним правом на проведення Чемпіонату України з караоке, вирушила на Чемпіонат України з караоке, де й стала віце-чемпіонкою, отримавши шанс взяти участь у європейському конкурсі «Euroke». На караоке-конкурсі вокалістка виступила блискуче, представивши Україну на дуже високому рівні. Серед надзвичайно сильних і талановитих учасників з різних країн Європи Оксана Караїм виступила найкраще та виборола Гран-прі конкурсу «Euroke».

Хочете і Ви спробувати свої вили у конкурсі? Тоді завітайте у караоке клубу Split «Стань зіркою!» та випробуйте свої вокальні здібності! Можливо саме Ви станете наступним переможцем престижного європейського конкурсу «Euroke»!

Bądź na bieżąco

Otrzymuj najnowsze informacje o aktualnościach i wydarzeniach w Split Club