Urodzinowy klub karaoke Split „Zostań gwiazdą!”
Wszystkie aktualności oraz wydarzenia

Urodzinowy klub karaoke Split „Zostań gwiazdą!”

Відбувся фінал відбіркових турів Чемпіонату України з караоке у західному регіоні

15 серпня караоке клубу Split «Стань зіркою!» відсвяткувало своє перше День народження. У день святкування відбувся фінал відбіркових турів Чемпіонату України з караоке у західному регіоні, в якому взяли участь конкурсанти з різних міст: Івано-Франківська, Тернополя, Самбора, Миколаєва, Криму. Серед учасників конкурсу було обрано 5 найкращих, яким присвоїли звання фіналістів і саме вони стали представниками Західної України у фіналі чемпіонату України з караоке, який проходив 26 серпня в Одесі.

Катя Ескіна, Данило Санітар, Олег Ковальчук та Віра Трофімова увійшли в Топ-10 караокерів України, а троє з учасників потрапило до супер-фіналу та боролися за звання караоке-чемпіонів України-2017 у жіночій та чоловічій категоріях. Перше місце у Чемпіонаті вибороли представники столиці Андрій Інкін та Маргарита Двойненко. Вже цієї осені переможці поїдуть на престижний конкурс Karaoke World Championship, який відбуватиметься в Хельсінкі. А наша гордість – Катя Ескіна стала віце-чемпіонкою і представлятиме Україну на чемпіонаті Європи Euroke.

Варто зазначити, що караоке клубу «Спліт» «Стань зіркою!» володіє ексклюзивним правом на проведення відбіркових турів у західному регіоні до Чемпіонату України з караоке. Ось уже другий рік поспіль ми активно залучаємо наших найталановитіших гостей до участі в конкурсі, а вони щиро радують нас своїми блискучими успіхами. У 2016 році володар 1-ої премії Чемпіонату України Ярослав Работицьий взяв участь у Karaoke World Championship у Ванкувері, а фіналістка Чемпіонату, яка представляла Україну на конкурсі Eurokе, Оксана Караїм виборола гран-прі конкурсу, обігнавши суперниць з Європи.

Bądź na bieżąco

Otrzymuj najnowsze informacje o aktualnościach i wydarzeniach w Split Club