Азія вабить все більше і стає ще ближчою до нас. Її культура, багатство природи, звичаї, ритм життя відображені у традиційній кухні та напоях. Які у нас набувають нових відтінків та інтерпретації…
20 серпня, запрошуємо вас на особливу зустріч-фудпейрінг, де сміливо поєднаємо і продегустуємо унікальні види азіатського віскі з ф'южн стравами від шеф-кухаря. На вас чекають дві години рецепторного пізнання та живе спілкування з одним із перших ботлерів України - Русланом Замосковним.
Руслан розвинув власний проєкт Scyfion, першо-ідея якого полягала у «довитримці» шотландського віскі у бочках з-під українського вина. Один із видів віскі став кращим у своїй категорії у Біблії Джима Мюрея.
Наш гість поділиться своїм досвідом і знаннями, розкриє тонкощі виготовлення та споживання віскі країн Азії: Японії, Індії і Тайваню.
Тож не прогавте можливість почерпнути нові гастрономічні знання і відкрити для себе Азію ще ближче.
Що будемо дегустувати?
Welcome
Частина 1. Японія
Частина 2. Японія
Частина 3. Індія
Частина 4. Тайвань
Який вихід на особу?
Коли?
20 серпня 2020 о 19:00
Де?
Ф’южн ресторан Split
Яка вартість участі?
795 грн.
Щоб прийняти участь, телефонуйте за номером +38 032 242 22 00 або запитуйте менеджера ресторану під час візиту у заклад
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club