Хереси. Дегустація & Розмови.
Всі Новини та Івенти

Хереси. Дегустація & Розмови.

Херес — напій, що ідеально створений для осінніх вечорів. Він зігріває їх своїм теплом, додає ноток романтичності і душевності.

Саме на такий вечір ми хочемо запросити вас 29 вересня, де презентуємо унікальні кріплені вина з білого винограду під назвою херес.

Напій з насиченим ароматом і стійким післясмаком народився у найпівденнішому регіоні Іспанії — Андалусії  Тільки там, у так званому “хересному трикутнику” на межі трьох регіонів Херес-де-ла-Фронтера, Санлукар-де-Баррамеда, Ель-Пуерто-де-Санта-Марія виробляють справжній херес.

На нашій дегустації здійснимо подорож категоріями цього напою, смакуючи його представниками, серед яких вам зустрінуться рідкісні екземпляри.

Щоб зрозуміти характер кожного з представників хересу, смакуватимемо кожним ковтком неквапливо, як того вимагає його природа. Глибше і повніше розкрити його смакові особливості допоможе фуршет від нашого шеф-кухаря Романа Щурка.

Додайте вашій осені теплих зігріваючих барв, завітавши на нашу дегустацію.

Кількість місць обмежена, тому про участь у дегустації варто подбати завчасно. Для цього телефонуйте за номером +38 032 242 22 00.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club