О, текіла! 
            08 Лютого 2024
    
            Запрошуємо на Дегустацію & Фудпейринг.
Як вино для Франції, так і текіла є життєвою силою народу Мексики
    
    
Текіла — це перший унікальний алкогольний напій, який почали готувати на американському континенті. Свій початок цей процес бере у 16 столітті. Текіла отримала свою назву, що не дивно, завдяки місту, у якому з’явився перший напій. Текілу виготовляють тільки з голубої мексиканської агави, і цей напій має міцність від 38 і до 55 “обертів”. Її часто плутають з мескалем, бо у них є спільне – використання агави, і текіла є його різновидом. Але головна відмінність – в основі продукту: для текіли беруть блакитну агаву, а для мескалю – 5 її видів.
 
Що чекає на наших гостей?
- У першу чергу – свіжий формат зустрічі. Аби повноцінно насолодитися смаком кожної унікальної позиції напою – ми майстерно підібрали закуски, основні інгредієнти яких тонко поєднуються та відтіняють текілу. На вас чекають часом несподівані поєднання.
 
- Унікальна підбірка позицій текіли, яким присвоєні престижні нагороди, зібрана протягом декількох років, з різних країн: 8 видів текіли, 2 види мескалю, коктейль на текілі на велкам
 
- Над створенням рецептури та подачі напоїв трудилася не одна команда, щоб саме їхня текіла зайняла достойне визнання серед поціновувачів цього напою
 
- Цікаві історії про кожну текілу від знавців про неї
 
- І як же без особливої атмосфери, властивої нашим дегустаціям!
 
 
Тож налаштовуйтеся і приєднуйтеся до зустрічі!
 
Дата: 8 лютого, четвер, 19:00
Вартість участі: 1800 грн
Адреса: м. Львів, пл. Адама Міцкевича 6/7