Ви також вважаєте, що любов до м’яса безкінечна? Тоді ласкаво просимо у наш клуб любителів стейків – на гастро-вечір у ф’южн-ресторан Split!
Ми розкажемо про типи м’яса, відгодівлі, які рівні мармуровості існують, у чому їхня різниця. Дамо відповідь, як правильно приготувати стейк. І куштуватимемо 4 позиції м’яса: з різними відтінками смаку, соковитості, обсмаження, проте з однаковою насолодою. До того ж шеф-кухар ресторану Роман Щурко запропонує ординарні та вразить неординарними гарнірами та соусами, а наш сомельє підбере вина, що підкреслюватимуть запропоновані страви.
 Коли? 
 20 вересня 
 
 О котрій?
 19:00
 
 Де?
 Ф'южн-ресторан Split Club Lviv
Що будемо їсти?
Каре ягняти (Нова Зеландія) * філе-міньйон (Україна) * рібай з мармурової яловичини (Америка) * Нью-Йорк з мармурової яловичини
 Що будемо пити?
 4 позиції вина за рекомендацією сомельє
Яка вартість?
 777 грн. 
 
 Як взяти участь?
 Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
 Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club