Коли говорять у Львові "ф'южн", не задумуються, звідки він взявся.
Та, ми тихенько знаємо, що саме у 2017 з відкриттям у місті першого ф'южн-ресторану авторської кухні Split, слово "ф'южн" міцно увійшло в лексикон львів'янина.
До чого це? А, до того, що ф'южн дає пошук, міксологію стилів. І цього разу ми заявляємо про Ukrainian fusion коктейлі. Нове бачення нашої шеф-барменеси на те, якими повинні бути на смак сучасні українські коктейлі, кожен з яких увібрав у себе особливості різних регіонів України. Коктейлі багатогранні, об'ємні на смак, подача незвична та й суть глибинна.
Пропонуємо ознайомитися з новинками у нашому ф'южн-ресторані!
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club