Літо триває - пропонуємо літні новинки з відтінком Азії
Bubble Tea, також відомий як перлинний або бульбашковий чай — є популярним напоєм з Тайваню. Він складається з чаю, молока або фруктового сиропу, а також додаткових інгредієнтів таких, як: тапіока кульки (часто називають перлами або баблами), желе або фруктові шматочки.
Головна відмінність Bubble Tea - це його тапіока кульки, які додають текстури і особливого смаку напою. Він подається з льодом, що робить його освіжаючим напоєм, особливо під час спекотного літа.
У ф'южн-ресторані Split є 3 види цього напою:
Чекаємо:
м. Львів, пл. Адама Міцкевича 6/7
Телефон для резервування +38 032 242 22 00
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club