16 жовтня у ф’южн-ресторані Split шеф-кухар Роман Щурко, в рамках проекту «13 Шефів», приймав гостей гастрономічного вечора.
16 жовтня у ф’южн-ресторані Split шеф-кухар Роман Щурко, в рамках проекту «13 Шефів», приймав гостей гастрономічного вечора. До меню святкової вечері, яке було спеціально розроблене шефом, входило 6 вишуканих страв: рибний терін з форелі, з підкопченою фореллю та сирно-трюфельним мусом; закуска з в’яленою телятиною з теріном із печінки та цибулевим морозивом; гаряча закуска з кролика з овочевим пюре; риба з грибним суфле, з карамелізованими овочами та соусом «Голандез»; філе баранини з винно-сливовим соусом та селерово-яблучним пюре; шоколадно-фісташковий десерт з лавандовим сорбетом.Перші три страви були чудово доповнені ексклюзивними коктейлями від бар-менеджера закладу, а під останні три професійний сомельє закладу Сергій Верескун майстерно підібрав вишукані винні напої, які вдало підкреслювали смак кожної зі страв. У перерві бар-менеджер навчав гостей міксувати азіатські коктейлі.
Серед гостей вечері були шеф-кухарі ресторанів Львова, які оцінювали старання господаря вечора і його кулінарні вміння, організатори та представники таких популярних ЗМІ, як: «РІА-Львів», «Афіша», «Air Magazine Lviv», "Егоїст", ТРК «Люкс», «Зіркові Посиденьки».
Кулінарний вечір завершився спільним сімейним фото команди кухні Split та врученням диплому і нагороди Роману і, звичайно, спільною знимкою з усіма гостями.
Хочемо нагадати, що проект «13 Шефів», організований засновником та членом правління Українського кулінарного союзу Андрієм Валовим, проходить у Львові вже другий рік поспіль. Проект покликаний до об’єднання львівських шеф-кухарів та обміну досвідом. Цьогоріч ф’южн-ресторан Split та його шеф-кухар з 15-річним досвідом – Роман Щурко вперше стали учасниками проекту.
Сюжет з вечері тут.
Otrzymuj najnowsze informacje o aktualnościach i wydarzeniach w Split Club