У Львові проводиться унікальний проект «13 шефів», який покликаний об’єднати шеф-кухарів міста.
Ось уже другий рік поспіль у Львові проводиться унікальний проект «13 шефів», який покликаний об’єднати шеф-кухарів міста. Організатором проекту виступає директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна Шеф Група», засновник та член правління Українського кулінарного союзу Андрій Валовий. Даний проект відбувається у закритому форматі та складається із низки кулінарних вечорів, які влаштовує кожен із 13 шефів-учасників. Кожний прийом оцінюється колегами-кулінарами за такими критерієм, як: локальність кухні (важливим в оцінці страв є походження продуктів; вищий бал виставляється тим шеф-кухарям, які намагаються використовувати у приготуванні страв локальні продукти), унікальна та красива подача страв, гармонійне поєднання страв та напоїв, загальна атмосфера заходу. Виставляння балів відбувається анонімно, а результати гастрономічних змагань оголошуються на званій гала-вечері. Кулінарний вечір відбувається один раз на місяць на території одного із 13 конкурсантів заходу. Окрім учасників та організаторів проекту на кожній вечері присутні представники медіа та цінителі кулінарії.
Цьогоріч учасником проекту «13 шефів» став Шеф ф’южн-ресторану Split, кулінар з п’ятнадцятирічним досвідом – Роман Щурко. 16 жовтня о 18:30 шеф-кухар прийме учасників проекту на території нового ф’южн-ресторану та поділиться своєю майстерністю з колегами-кулінарами. За правилами проекту протягом вечора шеф-кухар закладу має зробити 5-6 подач страв та вдало їх поєднати з алкогольними та безалкогольними напоями.
Хочемо нагадати, що саме Роман Щурко – автор кулінарних шедеврів паназіатської кухні нового ф’южн-ресторану Split. Унікальні та нечувані досі поєднання продуктів та смаків, традиційні страви в доволі сміливій та нестандартній інтерпретації – це все талант та професіоналізм одного з найкращих шеф-поварів міста Львова.
Otrzymuj najnowsze informacje o aktualnościach i wydarzeniach w Split Club