Море смаків, океан кулінарних відтінків відкрийте для себе на гастро-вечорі "Морепродукти і Вино".
Шеф-кухар ресторану Split Club Lviv Роман Щурко допоможе опуститися на глибину смакових вражень, презентуючи страви з морепродуктів в авторському виконанні та з неперевершеними соусами. Після куштування устриць, тигрових креветок, мідій, кальмарів, морських гребінців та лобстера Термідора море підкорить ваше серце... а ігристі та тихі вина від нашого сомельє укріплять цю любов.
Коли?
15 листопада
О котрій?
19:00
Де?
Ф'южн-ресторан Split
Що будемо їсти?
1. Устриця Фін ла Гошу (1 шт.) та устриця Остра Регал (1 шт.), подаються з грінками та соусами.
2. Асорті з морепродуктів (тигрові креветки з пікантним соусом; мідії, запечені під гострим сирним соусом; кальмари з пікантним соусом; морський гребінець з ніжним пюре та трюфельним соусом).
3. Лобстер Термідор, запечений в листковому тісті.
Що будемо пити?
Ігристе та тихе вина
Скільки всього морських делікатесів?
610 гр.
Яка вартість?
1200 грн.
Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу Split (пл. Міцкевича, 6/7). Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club