⠀ На попередній гастро-зустрічі шеф-кухар Роман Щурко дивував наших гостей французькою кухнею з нотками ф‘южн
На ура зайшов суп біск, а також десерти та качку гості навіть рекомендували внести у меню ф‘южн-ресторану.
⠀
Чим же шеф дивуватиме цього разу? Приходьте та дізнаєтесь першими.
Нагадуємо, Chef’s Table - це серія гастро-зустрічей у ф‘южн-ресторані Split, яка знайомить з творчістю нашого шеф-кухаря, де кожна зустріч матиме свою тематику.
Унікальною особливістю Chef’s Table є те, що за одним столом збиратимуться гурмани, які готові до відкриттів та експериментів, смакових екстазів.
⠀
Інтригою події є те, що абсолютно ніхто з персоналу клубу Split, окрім шеф-кухаря, не знає про меню!
⠀
Залишилось лише кілька місць, тому поспішіть зайняти своє місце за Chef’s Table #2 уже 1 липня.
⠀
Знайомтеся. Смакуйте. Дивуйтеся. Насолоджуйтеся.
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club