Азія ближче, ніж здається: дегустаційний бранч страв східної кухні
Неділя – ідеальний день для традиційного обіду та знайомства зі східними кухнями. Все і разом чекатиме на вас у ф'южн-ресторані Split .
Приготуйтеся скуштувати:
• тибетські момо
• японські гедзи
• китайські вонтони
• димсами
Поринути у гастрономічний світ Японії, Китаю та інших країн Азії і не загубитися у смаковому різномаїтті допоможе шеф-кухар ф'южн-ресторану Роман Щурко, який не тільки розкаже про походження кожного виду страв (10 позицій для дегустації), різницю між ними та їхні особливості; а також презентує авторське, нове бачення традиційної їжі з оригінальною подачею.
Розкриттю смакових відтінків сприятимуть вдало підібрані чай і два коктейлі – аперитивний та дижестивний.
Коли?
9 вересня
О котрій?
13:30
Де?
Ф'южн-ресторан Split Club Lviv
Що будемо їсти?
10 страв – момо, гедзи, вонтони та димсами
Що будемо пити?
Чай та два коктейлі
Яка вартість?
410 грн.
Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club