Солонуватий бриз, шарудіння трав, які споглядають звисока за мінливим плесом, мальовничі пейзажі Нормандії, пропитані запахом яблуневих садів, знайшли своє втілення у «напої мрій», як казав Ремарк, - кальвадосі.
27 лютого запрошуємо вас у Джокер поринути з нами у дослідження смаку цього регіону Франції через її автентичний напій – кальвадос та сидр, це поєднати з музикою та смачним фудпейрингом від шеф-кухаря.
Вечір розпочнемо з джазових мотивів на вінілах з нотами акордеона та саксофону, далі звучатимуть легкий блюз, а на завершення перейдемо до більш енергійних мотивів електро свінга, таким чином спробуємо провести паралель між розвитком кальвадосу – так би мовити, від саду до сидру і до кінцевого продукту кальвадосу – так і з музикою, котра пройшла довгий шлях розвитку.
На цій зустрічі на вас чекає:
UPD Привідкриваємо завісу фудпейрингу, знайомтеся з меню дегустації:
Яка вартість участі? 1250 грн з гостя
Коли відбудеться подія? 27 лютого, четвер. Початок о 19:00
Де? Бар Joker клубу Split, пл. Міцкевича, 6/7
Кількість місця обмежена, рекомендуємо бронювати завчасно за номером телефону +38 032 242 22 00, на рецепції закладу або написавши у дірект.
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club