Гастрономічні новини ф'южн-ресторану Split
25 Травня 2023, Новина
Оновлення меню кухні та коктейльної карти у ф'южн-ресторані Split
- Борщ для українців — справжній ритуал. Впевнені, що тепер його знають та люблять і за межами України. Це страва, смак якої знайомий нам з дитинства. У кожної господині борщ - унікальний, що і є його найбільш яскравою особливістю. Наш шеф-кухар теж створив свою інтерпретацію борщу. Борщ Український Ф'южн - наваристий, з чорносливом та свининою, подається з підкопченою сметаною та гріночками з салом. Смакота неймовірна!
- У теплу пору особливо смакують легкі страви, наповнені сезонними продуктами, багаті вітамінами та клітковиною, які окрім корисних властивостей мають довершене смакове поєднання інгредієнтів та викликають приємну емоцію... яку ви захочете повторити. Рекомендуємо скуштувати - томатно-полуничне гаспачо. Вам прийде до вподоби незвична подача, мікс компонентів та звісно - некласичний смак відомої страви. Салат зі страчателою підкорить ваше серденько легкістю, балансом компонентів та ягідно-медового соусу.
- Десерт від Шефа - пробуйте та діліться враженнями. А нові сорбети вразять своєю естетичною подачею, повітряною текстурою та цікавими поєднаннями.
- Особлива увага прикута до новинок у коктейльні карті. Кожен із трьох розділів оновився вау-представниками, які скоро стануть вашими фаворитами. Цього разу ми експирементуємо з новими смаками, у яких відчуєте пандан, фісташку, кокос, бузок... А подача коктейлів - окрема wow-історія!
www.split.lviv.ua/about-split/menu/restaurant.html