Новий ф’южн-ресторан Split, за версією журналу «РІА-Україна», став «Відкриттям року»!
Всі Новини та Івенти

Новий ф’южн-ресторан Split, за версією журналу «РІА-Україна», став «Відкриттям року»!

На днях у Львові відбулась сьома церемонія нагородження «Люди-Львова-2017».

На днях у Львові відбулась сьома церемонія нагородження «Люди-Львова-2017». Нагороду отримали особистості та компанії, які в тій чи іншій сфері професійної діяльності досягли значних успіхів та долучились до популяризації Львова. Формат урочистості – гала-вечеря, ведучою якої стала усім добре відома та неперевершена Катерина Осадча. У перерві між нагородженням був запрезентований унікальний фотопроект «Історія незалежної жінки», що включив в себе 15 портретів відомих львів’янок, які досягли успіху на своєму професійному поприщі. Варто зазначити, що над проектом працював відомий львівський фотограф Ярослав Мончак.

/img/forall/u/news/DSC_6087.jpg

Нагороди переможцям присуджували у найрізноманітніших номінаціях. До прикладу, дизайнером року став  молодий та перспективний Арсен Костишин, а фестивалем року було оголошено мистецький проект, який об’єднує найкращих українських  музикантів, - Lviv Mozz Art. Посмертною відзнакою «Гордість Львова» було нагороджено актора театру та кіно, лауреата Шевченківської премії  - Богдана Ступку.

Не оминула нагорода і новий ф’южн-ресторан клубу Split. Заклад паназіатської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря Романа Щурка було визнано «Відкриттям року». За версію журналу «РІА-Україна» таку нагороду могла отримати людина чи то компанія, яка цього року зробила справжній прорив будь-якій сфері діяльності та в майбутньому залишить слід в історії Львова.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club