Літо з його новими смаками у меню ф’южн-ресторану Split
Для постійних поціновувачів нашої кухні, а також тих, хто тільки долучився до гастросвіту ф’южн-ресторану Split, шеф-кухар Роман Щурко презентує літнє меню. Його акценти маестро підкреслив за допомогою сезонних і локальних інгредієнтів: ревінь, кабачок, спаржа, кролик, свинина, морква, бузина. Додав до них нотки ф'южн. Таким чином, шеф-кухар показав, як українські продукти стали частиною вишуканих страв. Гостям буде цікаво спробувати меню, адже позиції його легкі, літні і є втіленням непоєднуваних смаків.
Запрошуємо на гастрозустріч вже сьогодні
Ознайомитись в меню можна за посиланням: https://www.split.lviv.ua/about-split/menu/restaurant.html
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club