Оновлення у меню ф'южн-ресторану Split
06 Березня 2024, Новина
Знайомтеся зі смачними новинками, які запрошуємо скуштувати!
Український ф'южн:
- Картопляно-сирні крокети з язиком, курячими сердечками, телячими щоками та білими грибами, подаються з соусом цибулево-трюфельним та теріякі
- Котлета з кролика по-київськи, фарширована "зеленим" маслом; подається з сирно-картопляним крокетом, карамелізованим гарбузом та цибулево-трюфельним соусом
- Шоколадно-мусовий бісквітний десерт з вишнею, карамелізованою з лемонграсом, подається з ванільно-кардамоновим морозивом
Холодні закуски:
- Ростбіф маринований у східних спеціях, подається з ніжним цибулево-трюфельним мусом, компресованими чері, карамелізованими артишоками та соусами чимічурі і гірчично-медовим
- Закуска з маринованим тунцем, карамелізованою спаржею та компресованими чері, подається на пюре з цвітної капусти та соусу з ферментованих соєвих бобів, з соусом чимічурі та гірчично-імбиревим
Устриці
- Устриця Спесіаль Бодюз No1 (Франція)
Бао
- Бао з карамелізованою свининою тонкацу в пікантному соусі та з овочами
Гарячі страви
- Філе палтуса у спеціях, подається з запеченою цибулею порей, компресованими чері та пюре з цвітної капусти в лимонно-рибному соусі з мідіями
Чекаємо вас щодня з 12:00 до 24:00
м. Львів, пл. Адама Міцкевича 6/7
Телефон для резервування +38 032 242 22 00