Йому це вдалося – здивувати гостей вечері «13 Шефів».
Роман Щурко, який 16 років працює у ресторані клубу Split, вчора, 25 червня 2018 року, у рамках гастрономічного проекту, презентував страви локальної кухні у своєму креативному баченні подачі та гармонійному поєднанні інгредієнтів.
Однак не одними стравами пригощали, бармени ресторану приготували відповідно до кожної страви напій (згідно з так званим принципом «foodpairing»), завданням якого було відтінити або підкреслити окремі компоненти чи цілісність творінь шеф-кухаря. Наскільки майстерно вдалося віднайти баланс, дізнаємося на гала-вечері проекту з оголошених оцінок. А, з гарного настрою гостей - робимо висновок, було смачно і атмосферно!
Кулінарний вечір завершився спільним «сімейним» фото команди кухні Split та врученням диплому і нагороди Роману і, звичайно, спільною знимкою з усіма гостями.
Дякуємо організаторам, Андрію Валовому та Олені Котмалєвій, за ідею та досвід і бажаємо нових гастрономічних смаків та відкриттів!
Хочемо нагадати, що проект «13 Шефів», організований засновником та членом правління Українського кулінарного союзу Андрієм Валовим, проходить у Львові вже третій рік поспіль. Проект покликаний до об’єднання львівських шеф-кухарів та обміну досвідом. Цього року шеф-кухар ресторану Split вдруге приймав участь у проекті. По завершенні проекту, на гала-вечері, будуть оголошені результати таємних голосувань шеф-кухарів під час кожної із вечерь.
Фото-звіт події: тут.
Меню вечері
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club