З турботою та професіоналізмом

Наш персонал завжди дбає про комфорт кожного гостя та втілює найкращі стандарти обслуговування у щоденній роботі. Знання іноземних мов та мовна толерантність – обов’язкові навики та чесноти кожного працівника, адже ми плекаємо високу культуру спілкування з гостями.

Ресторан Спліт Львів виховав генерацію професіоналів, які сьогодні очолюють провідні ресторації у нашому місті,  по всій Україні та закордоном. Ми самостійно навчаємо наших працівників преміум-стандартам обслуговування. Наш шеф-кухар працює у закладі з першого дня заснування Split у 2002 році. Завдяки його таланту та майстерності багато львів’ян відкрили для себе унікальну красу паназіатської кухні.

Напій богів, королів та філософів – вино. У виноградному букеті цього древнього напою шукали істину, знаходили мудрість і силу, здобували велич. Сьогодні вино не втратило тієї таємничої сутності й усе ще манить смаками і секретами.

У новому ресторані клубу Split Lviv шанують цей благородний напій та пропонують особливий підхід до підбору вина до столу гостей. Енотека закладу зібрала більше двохсот видів винних напоїв.

Сховище вина – енотека нашого ресторану – це місце, де ми створили ідеальні умови для зберігання вина у пляшках. Тут ми дбаємо про збереження оптимальної температури та вентиляцію приміщення. Завдяки спеціальному оснащенню в енотеці зберігається більше 700 пляшок винних напоїв. Колекція нашого закладу включає вина як з класичних, так і з ексклюзивних сортів винограду.

 

Тут ви зможете скуштувати вина з різних куточків світу: розкрити таємниці смаку величних вин Франції, колекційних вин Італії та Іспанії, насолодитися виноградними шедеврами з Європи та Нового Світу. У літній період ми пропонуємо різноманітну колекцію білих вин сорту винограду «Рислінг».

Енотека ресторану клубу Split Lviv зібрала найкращі напої як відомих винних домів з усього світу, так і молодих, але не менш якісних та вибагливих виробників вина. В нашу колекцію також входять біодинамічні та кошерні вина.

Біодинамічні вина мають особливий живий смак. Завдяки органічному догляду за виноградниками, який полягає у гармонізації господарства з біоритмами природи та відмови від штучних добрив, ці вина є зразковим природнім продуктом. При виробництві динамічних вин особливу увагу приділяють ручній роботі та веденню господарства за місячним календарем. До того ж, вина проходять жорстку сертифікацію, яка гарантує якість і смак.

Кошерні вина – це вина Ізраїлю, при виготовленні яких дотримуються особливо суворих правил. Вирощування винограду для кошерного вина є справжнім ритуалом. За виноградниками можуть доглядати лише євреї, які дотримуються суботнього шабату. Кошерні вина не виготовляють з лози, якій менше чотирьох років, а перед початком виготовлення самого напою читається особлива ритуальна молитва. Через складну та дбайливу схему виробництва кошерних вин, цей процес є досить дорогим, проте це робить його якісним напоєм, овіяним містичною таємницею.

У ресторані клубу Split цінують не лише якість вина, але й культуру його споживання. Ми прагнемо гармонізувати смаки страв зі смаками винного напою. Наш досвідчений сомельє Сергій Верескун завдяки співпраці з шеф-кухарем ресторану допоможе гостям віднайти ідеальне поєднання страви та вина. Він запропонує як класичні варіанти, так і сміливі й ексклюзивні поєднання.

У ресторані також відбуваються гастрономічні дегустаційні вечори, де вас здивують вигадливими стравами від шефа та відкриють нові вишукані смаки винної колекції закладу. Ви можете замовити й індивідуальну винну дегустацію для вас та ваших друзів.

Енотека нового ресторану клубу Split зібрала найцінніші знання про вино, ексклюзивні винні враження та незабутню палітру сортів. Ми здивуємо вас не лише вишуканими винами, але й уважним підходом до підбору напою до страв і ваших смаків.

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club