Відмічаємо у календарі, ставимо нагадування, рахуємо дні до 11 квітня – дегустаційного вечора Chivas.
11 квітня найстильніший напій ери Френка Сінатри із міцністю у 40 обертів та витримкою від 12 років поєднуватимемо з авторськими стравами шеф-кухаря ф’южн-ресторану Романа Щурка. Ведучий відомий бартендер Андрій Охремчук розповість про особливості запропонованих видів віскі у чистому вигляді. Після дегустації він зайде за бар і пригощатиме коктейлями на основі вже знайомих напоїв Chivas.
Коли?
11 квітня
О котрій?
19:00
Де?
Ф'южн-ресторан Split Club Lviv
Які тандеми дегустуватимемо?
Скільки закусок?
260 гр.
Скільки віскі?
4 види Chivas
Яка вартість?
810 грн.
! Флаєри, отримані під час Бізнес Марафону, надають право на отримання 20% знижки при купівлі запрошення!
Як взяти участь?
Щоб придбти запрошення, до яких додається міні-Chivas, звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club