Спліт вперше познайомив львів’ян з японською кухнею та її традиціями у далекому 2004 році. У 2005 був створений окремий зал з тепаном, де при гостях готували страви у традиціях Сходу. Ми відкрили місту поняття «ф’южн» та паназіатської кухні, яка лягла в основу формування меню ресторану.
Серед найпопулярніших технологічних інновацій:
На гурманів завжди чекає наш атмосферний ресторан у Львові в центрі міста, який надихає на романтику у будь-яку пору року. Внутрішній інтер’єр представлений стриманою класикою у поєднанні з лофтом. Усі елементи дизайну – це ексклюзивні речі, виготовлені на замовлення. У 2018 році було ресторан було повністю оновлено відповідно до провідних світових трендів, у гармонійному поєднанні з самобутнім духом міста Лева.
У самому центрі старовинного міста Ви знайдете оазу відпочинку, де пробуджуються усі органи чуттів. Атмосфера закладу створена з поєднанням класики і сучасності в інтер’єрі. Вишуканий дизайн преміум-класу у стилі лофт сприятиме релаксації та спілкуванню. Усі елементи дизайну – це ексклюзивні речі, виготовлені на замовлення.
Професійне світлове та звукове оснащення забезпечує органічне поєднання сучасних дизайнерських рішень та атрибутів давнини. Крім того ми використовуємо світло і звук для зонування закладу. Кожна зона озвучується індивідуально, таким чином, ми можемо регулювати гучність, щоб створити комфортні умови для спілкування і водночас розкрити красу музичних композицій, які лунатимуть.
У новому ресторані клубу Split Lviv працює унікальна медійна система, створена спеціально для нашого закладу. 11 плазмових екранів, розміщених у залі, дозволяють нашим гостям дивитися як готують страви, дізнаватися про новини нашого закладу, бачити трансляції різноманітних подій та спостерігати, що відбувається у різних зонах клубу.
Новий ресторан клубу Split Lviv – ідеальне місце для святкування весілля, дня народження, ювілею, корпоративу, проведення конференції тощо. Ми знаходимо підхід до кожного гостя і можемо забезпечити комфортний відпочинок на бенкеті для 120 запрошених чи на фуршеті для 300 осіб. Наш зал дозволяє святкувати такі масштабні події та навіть більше – ми запропонуємо одразу декілька варіантів планування простору індивідуально під Ваш захід, враховуючи світлові та звукові рішення, оформлення і навіть кліматичний контроль. Медійна система може використовуватись для трансляції інформації та візуального контенту про подію.
Ви спостерігатимете захід сонця, пізнаючи смаки азіатських страв у неповторному авторському виконанні. Новий ресторан клубу Split у Львові – це можливість бачити процес приготування страв на власні очі. Відкрита кухня, де за склом готують авторські страви – це те, що робить всі відтінки самку виразнішими для наших гостей. Шеф-кухар Роман Щурко, який вже п’ятнадцять років є незмінним шефом ресторану клубу Split, знає, як вправно поєднати різноманітні інгредієнти.
Ви зможете спробувати паназіатську кухню у його авторській інтерпретації. Це новітній тренд світової кулінарії, що об’єднує страви східних країн – від японської та китайської кухні до малайзійської, тайської, в’єтнамської. Проте наші страви вразять Вас не лише різноманіттям, але й майстерним поєднанням інгредієнтів різних національних страв, який кулінари називають стилем ф’южн. Це не просто трендовий гастрономічний напрямок, це справжнє мистецтво, яке вимагає від кулінара тонкого смаку і майстерності. Важливі тут і технології приготування, тому для цього у нашому ресторані використовують спеціальне закордонне обладнання: поверхні для приготування гарячих страв – тепан, робата-гриль для обсмажування на відкритому вогні, спеціальні плити WOK.
У нашому закладі майстерно готують омарів, лобстерів, крабів та устриці. Їх тримають у спеціальному акваріумі, розташованому просто в залі. Тож ви самі можете обрати і прослідкувати за процесом їхнього приготування на відкритій кухні.
Шеф-кухар ресторану клубу Split здивує гостей і українською кухнею. Стиль ф’южн у приготуванні традиційних українських страв відкриє нові смаки та вразить оригінальністю.
Подача страв – це справжній мистецький ритуал та видовищний перформанс. Смак і естетика втілені тут у найменших деталях. Для подачі блюд використовують дизайнерський посуд ручної роботи з еко-матеріалів зі східних країн та Європи.
Кондитерські вироби – це ще одна царина кухонних шедеврів нашого закладу. Наші кондитери навчались у найкращих французьких майстрів. Вони вразять Вас кількаповерховими тортами, неповторними мафінами, еклерами та трюфелями, а також відкриють Вам палітру смаків солодощів різних країн.
Відчути усю красу панорами Парижа, що відкривається з Ейфелевої вежі, неможливо без келиха французьcького вина і фуа-гра в тарілці. Зрештою, як і пізнати Францію – прадавню законодавицю мод та гастрономічну покровительку Європи. Відтепер відкрити усі таємниці французької кухні та поповнити свої уявлення про смакові багатства країни зможуть гості ресторану клубу Split. Наш шеф-кухар творчо переосмислює класичні французькі рецепти, не позбавляючи їх автентичної збалансованості смаків. Страви з морепродуктів під ніжними соусами, равіолі з креветок, суп вішісуаз та легендарна французька фуа-гра перенесуть вас на залитий сонцем схил Монмартру. Наш професійний сомельє доповнить ваш вибір страви найбільш доречним за смаком келихом витонченого вина. А довершить трапезу ніжний французький десерт – креп сюзет, северін чи мільфей. Винахідливість кухаря у поєднанні з класичною французькою рецептурою та неперевершеною подачею страв неодмінно принесуть візуальне задоволення та смакову втіху.
Доповненням страви слугуватиме пляшка вина, яке Вам допоможе обрати професійний сомельє ресторану – Сергій Верескун. Енотека закладу зібрала понад 200 видів вина з різних куточків світу: величні вина Франції, колекційні італійські та іспанські, шедеври від винних виробників Європи та Нового світу. Завдяки співпраці шеф-кухаря та сомельє ресторану Вам запропонують найбільш вдалу та сміливу комбінацію страви та напою. Про енотеку тут.
Вас здивує і асортимент нашого бару. Коктейльна карта – уособлення високої барної культури та винахідливості бармейстрів. Авторські напої вразять Вас збалансованістю смаку та яскравою подачею. Ми пропонуємо екзотичні коктейлі в азіатському стилі, які ідеально пасуватимуть до страв. Неординарні поєднання солодких і гострих смаків та соковитих екзотичних фруктів – це феєрія смаку й особлива філософія. Також ми зібрали унікальну колекцію віскі з різних країн світу, а наші бармени допоможуть підібрати напій спеціально для Вас.
Навіть якщо наші гості зайшли випити лише чашку кави, ми запропонуємо ароматний напій, приготовлений як за класичною технологією, так і в екстравагантний альтернативний спосіб.
Барна стійка органічно розділяє різні зони ресторанного простору. Крім того за баром Вас чекатиме чуйний співрозмовник.
Наш персонал – це люди, які дбають про комфорт гостей та втілюють найкращі стандарти обслуговування. Ми турбуємось про підготовку та вмотивованість команди. Знання іноземних мов та мовна толерантність – обов’язкові навики та чесноти кожного працівника, адже ми плекаємо високу культуру спілкування з гостями.
За 16 років свого існування клуб Split виховав генерацію професіоналів, які сьогодні очолюють провідні ресторації у Львові, по всій Україні та закордоном. Ми самостійно навчаємо наших працівників високим стандартам обслуговування. Наші працівники – гармонійна родина нашого закладу.
Підтримайте і Ви вишукану атмосферу нового ресторану клубу Split. Ми прагнемо естетики, тож у закладі діють правила дрес-коду: вечірнє або коктейльне вбрання, діловий стиль чи комфортний бізнес-кежуал бажані для наших гостей.
Однією з переваг закладу є потужний Wi-Fi. Наша мета – дати гостям змогу отримати усі можливі переваги якісного відпочинку.
Ресторан працює для Вас цілодобово. Просимо бронювати столики завчасно.
Ми дбаємо про комфорт та високу культуру відпочинку наший гостей, тому впроваджуємо нову систему лояльності – ще більше подарунків та приємних бонусів. Команда нового ресторану клубу Split прагне дивувати вас смаками, атмосферою, увагою і різноманіттям.
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club